Parhaat eteeriset öljyt


Jos mietit, mistä ostaa eteerisiä öljyjä, sinun ei tarvitse etsiä kaukaa.

Ole kuitenkin varovainen, mistä katsot, koska monet markkinoilla olevat eteeriset öljyt ovat voimakkaasti saastuneita tai synteettisten kemikaalien väärennöksiä. Jos ostat eteerisiä öljyjä, se tarkoittaa, että haluat jotain täysin luonnollista ja turvallista. Varmista, ettet osta vahingossa jotain, joka on mielestäsi luonnollista mutta osoittautuu synteettiseksi.

Kun haluat eteerisiä öljyjä, jotka ovat turvallisia ja tehokkaita, tärkeintä on etsiä puhtaus. Puhtaiden eteeristen öljyjen avulla voit saada kaikki luonnon tarjoamat hyödyt. He voivat tukea sinua, vahvistaa sinua ja elvyttää sinua. Ja kun käytät vain puhtaimpia eteerisiä öljyjä, voit olla varma, että niitä on turvallista käyttää perheesi kanssa.

Muista, että saat yleensä sen, mistä maksat, eivätkä eteeriset öljyt eroa toisistaan.

Eteerisiä öljyjä on kaikkialla. Löydät eteerisiä öljyjä ruokakaupoista, verkosta ja jopa naapuruston markkinoilta. Kun on niin monia valintoja, mistä tiedät, mitkä eteeriset öljyt ovat parhaita?

Mitä etsiä eteerisiä öljyjä ostettaessa

Markkinoilla, joilla jokainen yritys väittää saavansa "puhtaita" eteerisiä öljyjä, mistä tiedät, ovatko käyttämäsi öljyt puhtaita? Mistä tiedät, ovatko ostamasi eteeriset öljyt sinun ja perheesi käyttämisen arvoisia?

Puhtailla eteerisillä öljyillä on uskomaton potentiaali rauhoittaa, tukea ja elvyttää sinua ja läheisiäsi täysin luonnollisella tavalla. Jos haluat parhaita eteerisiä öljyjä, ota selvää, noudattaako yritys, jolta aiot ostaa, seuraavia varotoimia varmistaakseen öljyjensä laadun:

 • Kestävä ja vastuullinen hankinta (Mistä heidän öljynsä tulevat?)
 • Laajat ja perusteelliset testaukset (Testaavatko he öljynsä väärentämisen ja saastumisen varalta?)
 • Selkeät ja helposti saatavilla olevat turvallisuus- ja käyttötiedot (Ovatko ne asiakkaille, kuinka öljyjä käytetään turvallisesti?)
 • Avoimuus (käyttävätkö he kolmannen osapuolen testausta? Julkaisevatko testitulokset?)
 • Mikä tekee doTERRAsta erilaisen?

  Kun käytät pulloa eteeristä doTERRA-öljyä, käytät puhdasta öljyä. Ei sisällä epäpuhtauksia, täyteaineita tai vääristymiä. Eteeristen öljyjen teollisuudella ei ollut standardeja puhtauden takaamiseksi, joten doTERRA loi sellaisen.

  Jokainen doTERRA-eteeristen öljyjen erä käy läpi tiukan testausprosessin - paljon pidemmälle kuin mitä voitaisiin pitää "riittävän hyvänä". Tämän jälkeen jokainen öljy lähetetään riippumattomalle kolmannelle osapuolelle lisätestausta ja validointia varten.

  Puhtaat eteeriset öljyt läpäisevät testit

  Jos öljy läpäisee testit, se merkitään CPTG Certified Pure Tested Grade -merkinnällä.™ Kun näet CPTG ® -merkinnän, tiedät, että käytät markkinoiden puhtaimpia eteerisiä öljyjä.

  Haluatko nähdä doTERRA-öljyjen puhtauden itse? Jokaisella doTERRA-öljypullolla on laatutunnus. Käytä pullon pohjassa olevaa ID-numeroa nähdäksesi kolmannen osapuolen testitulokset kyseiselle öljyerälle napsauttamalla alla:

 • https://sourcetoyou.com/en/quality-reports

 • Eteeristen öljyjen vastuullinen hankinta

  On olemassa useita tapoja tuottaa eteerisiä öljyjä, eivätkä kaikki eteeriset öljyt ole samanarvoisia. Jotkut yritykset päättävät leikata kustannuksia käyttämällä heikkolaatuisia kasveja tai väärentämällä öljynsä halvoilla aineilla. Vaikka kulmien leikkaaminen voi säästää eteeristen öljyjen yrityksen aikaa ja rahaa, se johtaa huonolaatuiseen öljyyn.

  Valitettavasti monet eteeristen öljyjen teollisuuden tuotantomenetelmät voivat myös olla haitallisia ympäristölle tai johtaa viljelijöiden ja viljelijöiden epäoikeudenmukaiseen kohteluun.

  Mistä doTERRA-eteeriset öljyt ovat peräisin?

  Jokainen doTERRAn myymä öljy on hankittu vastuullisesti ja kestävästi. doTERRA keskittyy hankintakäytäntöihin, jotka tuottavat vain korkealaatuisimpia eteerisiä öljyjä - hinnasta riippumatta. Pidämme ensisijaisen tärkeänä ympäristön suojelemista tuotantoprosessin aikana ja oikeudenmukaista kohtelua kaikille harvestereille ja viljelijöille. 

Puhtaasta luonnosta