Naisille

Naisten terveys

doTERRALLA on erityisesti naisia varten tehtyjä eteeristen öljyjen seoksia ja ravintolisiä. Alla on tietoa näistä tuotteista. On hyvä muistaa, että paras tapa kokea öljyjen ja uutteiden vaikutus on ottaa ne kuukausittaiseen, säännölliseen käyttöön.Kirjoita tekstisi tähän...

ClaryCalm on luonnollinen tapa tasapainottaa mielialaa ja palauttaa rauhallisuus. Seoksen rauhoittava tuoksu auttaa sinua keskittymään, kun elämä on stressaavaa. ClaryCalm on patentoitu eteeristen öljyjen seos, joka on tarkoitettu erityisesti naisille. ClaryCalm on saatavana kätevässä rollon-pullossa, jota on helppo käyttää milloin tahansa. Kun olo tuntuu kuumottavalta , levitä sitä niskaan saadaksesi viileän, rauhoittavan vaikutuksen. Käytä ClaryCalmia paikallisesti vatsan alaosassa. Rentoudu ja ota aikaa itsellesi. ClaryCalm on paras öljyseos kuukauden kipeimpään viikkoon.
Sopii myös vaihdevuosien haasteisiin!
Sisältää seuraavia eteerisiä öljyjä:
Muskatellisalvia, Laventeli, Bergamotti, Roomankamomilla, Ylang Ylang, Setri, Ruusugerania, Fenkoli, Porkkanansiemen, Palmarosa ja Vitex
HINTA: 40,67 € (ovh), 30,50 € (jäsenhinta)

Nuoruusvuosista alkaen melkein kaikkia naisen kehon toimintoja ohjaavat hormonit. Normaali hormonitasapaino vaikuttaa naisen terveyteen ja emotionaaliseen hyvinvointiin varhaisnuoruudesta aina vaihdevuosiin. doTERRA Women Phytoestrogen Essential Complex on sekoitus standardoituja kasvien fytoestrogeeneja, jotka tukevat hormonitasapainoa hellävaraisesti ja luonnollisesti. Se sisältää myös tiivistettyjä pellavansiementen lignaaneja terveellisen aineenvaihdunnan edistämiseksi. Oikea ruokavalio, liikunta ja hormonitasojen tasapainottaminen voivat auttaa vähentämään kuukautiskipuja ja vaihdevuosiin liittyviä epämiellyttäviä asioita, ja se tarjoaa lisätukea terveille luille, sydämelle, rintakudokselle ja koko elimistölle.
Sisältää:

  • Soijauutetta (64% isoflavonipitoisuus ja vähintään 50% genisteiiniä, jonka on tieteellisesti todettu tarjoavan terveysvaikutuksia naisille)
  • Pellavansiemenuutetta (40% lignaanipitousuus) josta on hyötyä estrogeeniaineenvaihdunnan hallinnassa.
  • Granaattiomenauutetta, joka tarjoaa voimakkaan antioksidanttituen


​Hyvän terveyden ja elinvoiman ylläpitäminen edellyttää oikeaa ruokavaliota, liikuntaa, stressin hallintaa ja myrkkyille altistumisen välttämistä muiden terveellisten elämäntapavalintojen lisäksi. Luonnollisten, täydentävien hyvinvointi-tuotteiden käyttö osana yleistä terveydenhuoltostrategiaa voi myös tukea hyvinvointia ikääntyessä. Naisilla on erityisiä terveystarpeita, jotka saattavat edellyttää erityisiä ja kohdennettuja ruokavalion ja elämäntavan valintoja. Jos näitä erityisiä tarpeita ei käsitellä varhaisessa vaiheessa, ne voivat johtaa epämiellyttäviin ja jatkuviin ongelmiin, jotka liittyvät hormonikiertoon ja ikääntymiseen.
Lähes kaikkia naisen kehon toimintoja hallitsevat hormonit. Estrogeeni ja progesteroni ovat erityisen tärkeitä hormoneja naisille ja vaikuttavat naisen terveyteen ja henkiseen hyvinvointiin koko elämän ajan. Nuorten naisten runsas estrogeenituotanto voi johtaa kuukautisiin liittyviin ongelmiin, kun taas vaihdevuosien jälkeen estrogeenia syntyy liian vähän. Estrogeenitasojen tasapainottaminen auttaa minimoimaan kuukausittaiset hormonivaihtelut ja vaihdevuosiin liittyvät hormonivaihtelut.
KÄYTTÖOHJEET:
Naiset ennen vaihdevuosia, ota 1-2 kapselia päivittäin ruoan kanssa tai tarpeen mukaan. Vaihdevuosien jälkeen, ota 2 kapselia päivässä ruoan kanssa. Fytoestrogeenejä on hyvä käyttää yhdessä Luustoravinteiden (Bone Nutrient Essential Complex), ClaryCalm® -öljysekoituksen ja Lifelong Vitality-lisäravinteiden kanssa.
HINTA: 58,00 € (ovh), 43,50 € (jäsenhinta)